tirsdag 8. april 2014

Årets villsauskinn!

Endeleg kom årets villsauskinn! Det er alltid like spanande å sjå korleis dei ser ut, for det er ikkje så lett å sjå for seg på sprell levande dyr på sauesanking.

 

Valet av avlsvêrar spelar ei stor rolle på korleis skinna vert sjåande ut, men også kven som er sterkast av dei og soleis får legge hevd på flest søyer. Denne gongen var det ingen svarte eller brune vêrar, noko som også ga utslag i fargane vi fekk på skinna.

Her kjem eit utval:

6 kommentarer:

 1. Hei! Selger dere disse skinnene? I såfall, hvilke er fortsatt til salgs, hva koster de og hva er størrelsen? :) Mvh Elisabeth Lund (elisabethlund@email.com)

  SvarSlett
 2. Hei ELisabeth! Dette var skinna vi fekk i 2014, men vi har fått nye skinn som er til sals ja. Eg sender deg ein e-post.

  SvarSlett
 3. Hei igjen:) Jeg forsøkte å svare deg på epost, men er usikker på om jeg kunne svare på den lenken fra siden her. Fikk du den? Hvis ikke- det hadde vært kjempefint om du kunne ha sendt meg noen bilder av årets skinn. Jeg er på utkikk etter et i mørke og lyse grå farger. Helst ikke så stort, maks 100 cm. Mvh Elisabeth

  SvarSlett
 4. Hei. Så flotte skinn 😍
  Har dere til salgs skinn som ligner nr. 1 og særlig nr.2?
  Mvh
  Mvh Eva Kristin Hitsøy
  Mail evakristinh@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Dette er skinn frå nokre år tilbake. Eg sender deg link til 2017-skinna :)

   Slett
 5. Hei - fantastisk flotte skinn :-)

  Om dere fremdeles har skinn for salg - hadde også jeg satt pris på link med oversikt / bilder, samt en prisoversikt. :-)))

  Mvh Nina Evensen
  Mail: nina.evensen@lyse.net

  SvarSlett

Legg gjerne igjen ein kommentar!